Pagina's

dinsdag 28 januari 2014

"Mon Rouge” Lolita Lempicka


Het bloedmooie topmodel Sasha Pivovarova, eerder al het gezicht van het nieuwe parfum “Elle l’Aime” van Lolita Lempicka, maakt gebruik van haar zwoele lippen om het nieuwe lipstickgamma “Mon Rouge” te promoten.
 

 
Tien geweldige tinten van licht naar donker met als pronkstuk ‘Rouge Lolita’, fetisjkleur van de ontwerpster. Dit is de kernkleur die ook in de campagne wordt gebruikt en deze kreeg een eigen verpakking.


 
Alle andere Mon Rouge lipsticks hebben een lichte, poederroze huls, maar bij Rouge Lolita is zowel de huls als de lipstick assorti en dus prachtig en vol rood.


Een zeer plezant extraatje: Mon Rouge ruikt lekker!
Het parfum is eerder delicaat en subtiel, maar toch nog redelijk waarneembaar.
De topnoten zijn cocos- en sinaasappelpulp, het hart bestaat uit iris, viooltjes en ylang ylang en de basis is een warm vanille en sandelhout.
De losse lipsticks en dus ook de andere kleuren zijn verkrijgbaar vanaf april 2014 in geselecteerde verkooppunten aan de prijs van 29€.
Liefhebbers van de geur “Elle l’Aime” krijgen al een voorproefje van deze nieuwe lipstickcollectie. De rode tint, Rouge Lolita wordt nu verwacht bij ICI Paris XL en ietsje later bij Planet Parfum en Inno.
De geschenkdoos voor Valentijn bevat in avant-première de tint Rouge Lolita, die gratis wordt geschonken bij de Eau de Parfum 40ml.
Ik ben benieuwd naar meer kleuren!
Wat vinden jullie van Mon Rouge?
Liefs,
Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie kleur! Om te antwoorden op je reactie: ik woon dichtbij Aalst. En jij? x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je voor je reactie! oh ok ja ik woon in Bilzen in Limburg, das toch wel een uurtje rijden van Aalst denk ik :) xoxo Nele

      Verwijderen