Pagina's

vrijdag 10 januari 2014

Herenmode Lente/Zomer 2014

De kleding voor de man is luxe, relaxed en chic.
Kleding is oversized of nauwsluitend en gemaakt van hi-tech materialen en lichte, dunne stoffen of van dun zomerleer en denim. De kleding wordt ook in meerdere lagen over elkaar heen gedragen. De jaren ’80 herleven deze zomer.
Sandalen en slippers zijn in opkomst maar sneakers, halfhoge boots en mocassins zijn er ook nog dit seizoen.

Mix& match is het motto van Philipp Pleins collectie voor lente en zomer 2014.
Mixen zonder regels: grote klassiekers, extreem geraffineerd en formeel, worden met street items met een underground feeling gecombineerd.

1. Leren jack : Glad zwart leer is modern

Hou je van leren jacks, ga dit seizoen dan voor een essentieel exemplaar. Zonder al teveel details. Je look wordt helemaal cool met een gladleren 'sweater' onder je blazer of overjas. En een total black look krijgt meer diepte als je met verschillende materialen speelt. .
Een voorbeeld van een street item dat Philipp Plein voor het komende seizoen weer nieuw leven heeft ingeblazen, is het leren jack. Voor lente en zomer 2014 krijgt het een sportief-chique uitstraling en is het in rood met zwart leer uitgevoerd. De revers zijn verrijkt met studs. Plein combineert de jacks met pull-overs, overhemden en überklassieke zwarte vlinderdasjes, maar ook met sportieve katoenen shorts en mocassins. Zijn mode staat voor de zomer 2014 in het teken van contrasten en laag-over-laag outfits.
De hele collectie heeft een sportief-elegante look. Want, meent Plein, wil je vandaag de dag succesvol zijn, ga dan voor een geraffineerde gentleman-look maar dan wel met eentje met een flinke portie lef.

 
Philipp Plein 2014

 

 
Emporio Armani 2014



2.Heren in Fluweel

Fashionista's onder jullie zullen het inmiddels weten: fluwelen blazers zijn in. We zagen ze op de catwalks van toonaangevende modehuizen als Giorgio Armani en we zagen ze tijdens de modeweken op straat.

Fluwelen blazers geven je outfit een luxe uitstraling.Wil je een beetje van dat 'kamerjas-gevoel' af, combineer de blazer dan met een stoere 'knit' zoals we dat op straat bij Gucci zagen. Het kraagje met de studs mag je wat ons betreft weglaten, maar de combi fluweel met gebreide trui... daar kunnen wij wel wat mee. Helemaal trendy wordt je look als je de blazer met slim fit zwarte broek of spijkerbroek draagt.

Fluweel niets voor jou? Wacht even voordat je dat zegt. Fluweel is weer helemaal in de mode en wij vinden het mooi!

Voor de goede orde: wij hebben het niet over ribfluweel. Ribfluwelen broeken kennen we nu wel. Nee, we hebben het hier over die superzachte en warme stof met een rijke, koninklijke uitstraling. Niet praktisch genoeg voor jouw leven? Daar zou je wel eens op kunnen terugkomen.


 
Giorgio Armani 2014
3.Kleuren

Baksteenrood, mosterdgeel, zandgeel, blauw. De herencollectie van Fendi voor lente en zomer 2014 straalt ontspannen luxe uit.
Kobaltblauwe tinten en bordeaux rood. En verder zien we wit, militairgroen en prints in geel, oranje en rood.
 

 
Fendi 201
 

 
Giorgio Armani 2014
 

 
Giorgio Armani 2014
 
 

 
Giorgio Armani 2014
 

 
Emporio Armani 2014
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten